TAXI CENTRALE DE BILT 


 

Taxi Vervoer in Zeist en de weide omgeving..


Taxi Centrale De Bilt biedt taxidiensten aan vanuit Zeist het hele land door. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uitstekende service, kwaliteit en klantgerichtheid zijn daarbij onze absolute uitgangspunten. Onze klanten verdienen en krijgen van ons optimale service en kwaliteit. In comfortabele auto’s die voldoen aan alle milieu eisen en met chauffeurs die hun beroep serieus nemen. Onze dienstverlening is gericht op duurzaamheid. Het is bij ons mogelijk om minimaal 24 uur van te voren uw schipholtaxi online te boeken.

* Bewoners van De Bilt krijgen 10% Korting 

Taxi vervoer

Wilt u snel van A naar B worden vervoerd? Dat kan, met onze gewone straattaxi. Wij rijden u en al uw gasten snel naar bestemming. U kunt uw rit online bij ons boeken, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor vervoer op maat. Rijden met nette chauffeurs die beschikken over nette en schone auto's. Wij nemen uw zorgen uit handen.

EXPRES KOERIER?        Nieuw!!!  


 uw pakket per taxi laten bezorgen is ook mogelijk!!!

Persoonlijk contact en een op maat gesneden afhandeling van uw zending staan bij ons centraal. Taxi Centrale De Bilt garandeert dat met de grootste zorgvuldigheid met uw goederen wordt omgegaan – vanaf het moment dat ze in ontvangst genomen worden tot aan het moment dat ze op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Snelheid is uiteraard heel belangrijk, maar dit gaat bij Taxi Centrale De Bilt nooit ten koste van kwaliteit en zorgvuldigheid. 
___________________________________________________________________________________________________________________________


Zakelijk vervoer
Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij ons op het juiste adres. Kwaliteit, service en vertrouwen zijn de sleutelwoorden die het zakelijk vervoer bij TSZ tot een begrip hebben gemaakt.
Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een aantal bedrijven binnen de regio en verwelkomen graag ook u om kennis te maken met onze comfortabele service.
Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gasten/medewerkers uit naam van uw bedrijf op de verschillende luchthavens en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming._____________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                         Luchthaven Vervoer   Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt reizen. U hoeft alleen maar aan uw koffer te denken. Wij rijden u veilig en op tijd naar Schiphol of Eindhoven Airport, maar ook naar luchthavens in Duitsland en België. Indien gewenst begeleiden we u tot de check-in balie. Wegbrengen van Zeist naar Schiphol kan al vanaf €69,- Website:     Schiphol:                                 https://www.schiphol.nl/nl/
                      Rotterdam Airport:               https://www.rotterdamthehagueairport.nl/


                     Eindhoven Airport:                 https://www.eindhovenairport.nl/nl 


                     Brussels Airport:                    https://www.brusselsairport.be/nl/passengers


                     Dusseldorf Airport:                http://www.duesseldorf-international.nl/dus_nl/
                    Weeze Airport:                          https://airport-weeze.com/nl 


        


Tarieven van en naar luchthavens


Heenreis


Vertrek..

Schiphol

Rotterdam ( The Haque)

 Eindhoven Airport

De Bilt

€ 69  

€ 90 

€ 120

Zeist

€ 69  

€ 95 

€ 125 

Bilthoven

€ 70

€ 95

€ 125

Driebergen  / Doorn

€ 70

€ 95

€ 125

Bunnik

€ 70

€ 95

€ 125

   


Terugreis


Vertrek..

De Bilt

Zeist

Bilthoven

Driebergen

Bunnik

Doorn

Schiphol

€ 70

€ 70

€ 75

€ 75

€ 70

€ 70

Rotterdam          (The Haque)

€ 95

€ 95

€ 95

€ 95

€ 95

€ 95

Eindhoven

€ 125

€ 135

€ 125

€ 125

€ 125

€ 135


TEVREDEN KLANTEN ZIJN ONZE TOEKOMST

 
Na afloop van uw taxirit kunt u uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard of VISA.ZAKELIJK TAXIVERVOER OP REKENING

Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer. 


 Gebruik het contactformulier als u contact met ons wilt opnemen. Alvast heel veel plezier gewenst!